dimecres, 7 de juliol del 2010

Carrecs´10: Cartell de Festes de COCENTAINA 2010


Capità Cristià, Rafael Reig Llavori (Filà Almogàvers)
Capità Moro, José Enrique Moltó Moltó (Filà Kabilenyos)
Bandera cristiana, Ernesto Reyes Galera (Filà Cavalleria Ministerial)
Bandera mora, David Garcia Lloret (Filà Muladís)

Aquests son els quatre festers que enguany estan d´enhorabona per tindre l'honor, i la valentia, d'ostentar un carrec en les Festes de MOROS I CRISTIANS d´aquest 2010.

I com sempre no van ser els únics protagonistes de la nit del Dissabte 3 de Juliol (Presentació de Carrecs), junt amb ells es va presentar el Cartell que a partir d'ara serà la imatge anunciadora d'aquestes festes 2010:
El Cartell es obra del contestà Pau Vela Valls, un jove dissenyador gràfic que a realitzat un cartell, al meu entendre, molt inovador gràcies a les noves tècniques que a utilitzat en ell (no trobe la data completa, informació important per a un cartell de festes, supose que "6,7,8 i 9 d´Agost de 2010" s'afegirà posteriorment abans de passar per impremta). La més sincera enhorabona també per a ell!
.

2 comentaris:

Sergi Gómez i Soler "Carrasca". ha dit...

Gràcies per publicar el cartell. Bé saps que si no és pels blogs, moltes vegades es queda al calaix, que a Cocentaina els "qui manen" de pobles i festa poca importància li donen al cartell, als cartells, a la publicitat per internet...

I pel que fa al cartell, dir-te que m'ha decebut absolutament. Espera que regire entre el meu arxiu i t'explicaré per què...

elSocarraet ha dit...

Espere impacient a veure que et traus de la xistera...jej

("diem xistera cal dir copalta", ..mítica campanya de Radio Cocentaina!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...