dilluns, 2 d’agost del 2010

La semana festera

Que si, que ja està feta l'animalada, ...ara tot festa!
El Dissabte va ser el "el dia dels comptes" (air li toca a la Llana) i si ixen els números, que han eixit perquè enguany les filaes s´han esforçat per allunyar les fulles d'unes xifres que acaostumaven a sobrepassar sense mesura, doncs tot festa!


Així doncs, aquesta semana que ensetem es per a disfrutar. Per a disfrutar com o vam fer air amb el concert de la colla que munta a la font de l´heura pel "mal passet", i que ja fa 7 anys que ens porta l´aigua fresca per a crear un microclima del que disfrutarem fins que arribe la vespra desitjada de la festa, "la nit de les olles".

Aquest microclima d´alegria i germanor anomenat "semana festera" que ja envolta Cocentaina, que naix i rellisca per les columnes del pati del palau, i que hui s´omplirà de força amb el concert que ens espera amb el 25 aniversari de l´Ateneu, que avançarà pel passeig amb les voltetes Dimats i Dimecres fins que acabe embolicant-nos a tot el poble amb la música de la Unió Musical i el seu homenatge al compositor Fco. Valor Llorens. Llavors será el moment de que sone la partitura del "Visca la Festa" i tots entonem alló de: "Coooorre amb goig la gent, en aleegria de festeees..."
...que paseu totes i tots unes bones festes de Moros i Cristians!

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...