divendres, 18 de febrer del 2011

Carregant-se la llibertat d'expressió...

Au, ja està. Se l'han carregat definitivament: Han apagat la TV3

... i a tot açò que fan a Catalunya: tallar Canal 9

Dos televisions que haurien d'anar de la mà en pro de la nostra llengua i cultura i mira com estan acabant captives de la política…

Tot açò en el 2011, … així que feu clic on vullgueu, que sou lliures:


Per a veure TV3 a Cocentaina feu clic ací:



I per veure Canal 9 a Vilafranca del Penedès feu clic ací:


.

2 comentaris:

K ha dit...

això que dius no és cert del tot, vaja. A Catalunya no han tallat les emissions de Canal 9 perquè ací TV3 haja deixat de veure's. El govern de Camps ha ofegat (fins l'extrem d'obligarç) a ACPV amb multes si continuava mantenint els repetidors que ens permetien veure TV3 arreu del País Valencià. La causa de que no es veja Canal 9 a Catalunya té a veure també amb el govern del molt "honorable". Catalunya té un canal obert a les emissions de Canal 9, no hi posa cap impediment. El Canal no es veu perquè des del govern de la GEnerelitat Valenciana no mantenen el satel·lit que s'encarregaria de que això passara. La cosa és molt diferent. Amb informacions confusses l'únic que s'aconseguix es clavar tots els polítics dins d'un mateix sac, i crec, personalment, que això és un dels pitjors favors que podem fer a la política decent, i un dels millors que podem fer a gent com el senyor Camps i companyia.

Sols volia matitzar això.

Salutacions! i enhorabona per un bloc tan de la terreta.

;)

elSocarraet ha dit...

K, posa la tele: no es veuen! Eixa és l'única VERITAT.

I no es veuen per disputes polítiques! Això és simplement l'OPINIÓ d'elSocarraet.

Tota la resta son quatre enllaços a mitjans de comunicació que publicaran informacions contraposades de les que, per descomtat, no ens farem resposables.

I a partir d'elles, totes les disputes polítiques que vullgueu... (Sabeu que vos agraïm molt els vostres comentaris i aportacions)

Una Salutació, ...i gràcies per passejar per elSocarraet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...