diumenge, 20 de març del 2011

Cremant falles per València...

Anit van ser tots els pobles fallers els que van cremar als polítics corruptes, a les polítiques mediocres que no es trauen la crisi de les mans, a la teleporqueria i les seues avorribles estreles, als religiosos ombrius i els seus horrors immorals, fins monarques van cremar tan bé com el més comú dels mortals… Per desgràcia 'mala yerba nunca muere' ...així que l´any que ve tornaran a nàixer les crítiques com a xampinyons pels carrers de València!jeje... Ací teniu algunes de les que vam poder fotografiar enguany:





Algunes falles enguany pareixien mes bé nanos, molt més barats però igual de corrosius amb els mals del poble, i altres es van apuntar al carro de cobrar per visita, tot per a que els comptes quadren al final d'aquestos exercicis fallers de crisi.
Els triomfadors enguany: Iker menjant-se la seua pizza ...ni els de veritat tindrien tantes càmares al seu voltant, tot el món volia una foto amb la Carbonero!
.

2 comentaris:

Elkiko ha dit...

A banda de lo boniques que poden ser (visualment), la crítica corrosiva és lo que fa a les falles, grans de veritat.

elSocarraet ha dit...

Que raó tens! enguany em vaig fartar de llegir cartellets, ...es coneix que la gent està cremaeta, i tenim tanta cosa en la que estar disconforme!
Ara damunt ens a eixit açò del Japó i Líbia, "a gos malalt puces en ell"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...