divendres, 28 d’octubre del 2011

AMB DINERS O SENSE… VINGAU A LA FIRA!

Això de que “A la fira no vages si no tens diners, que voras moltes coses i no compraràs res” enguany ens ho podem saltar!

Cartell Fira Tots Sants 2011 Maria Pascual VañóEnguany el cavallet es ven soles: Tindrem una Fira amb més expositors, més stands, més tallers artesanals, més m² de pàrquing i més exposicions que la de l'any anterior!
Amb tanta quantitat va a ser difícil no perdre's res encara comptant amb quatre dies de Fira!
Les novetats per a aquesta 665 edició del la Fira de Tots els Sants seran sobretot
les exposicions, hi ha tantes, que el dia 29 no sabrem per on començar:

Va a ser un luxe comptar amb 23 obres de l'exposició “Camins d´Art” de la Fundació La Llum dels Imatges en el palau comtal. Algunes tornen al poble per la Fira, altres mai abans havien estat, malgrat ser obra de contestans il·lustres com Nicolau Borràs.

Una altra que esperem en canaleta és la de “Fotografia festera de Rafael Camps Blanquer 1915-1925” situada al C.E.C. en la que podrem gaudir de fotografies amb prop de 100 anys tretes a partir de negatius emulsionats sobre plaques de vidre realitzats per un dels primers fotògrafs professionals de Cocentaina, sinó el primer. (ja sabem una de les coses que ens firarem enguany: el llibre-catàleg d´aquesta exposició!)

I una novetat, fins en el concepte, serà l'exposició a l'aire lliure que podrem veure en en la zona de descans (c/ Roger de Llúria), “Els Camins de Mariola” una mostra exterior del fotògraf contestà, Carles Cerver “Fletxa”.

Completen l'oferta “El Sentit de l´Índia” d'Ivan Guerola en el Palau Comtal (un altra que promet, misticisme per als sis sentits!), “Espais Protegits de la Comunitat Valenciana” al C.C.Teular i les ja clàssiques XXV Exposició del Bonsais, VI Ruta d´Art o la permanent del Casal Fester de la F.Junta de Festes.

PLANOL FIRA TOTS SANTS COCENTAINA 2011

Planol de la fira 2011, FER CLIC EN LA IMATGE PER A AMPLIAR

D'altra banda les dues fires dins de la gran fira es mantenen. Ambdues van arribar per a quedar-se, i estan lluitant com a joves promeses per evolucionar fins trobar el seu lloc:

La Fira del Llibre canvia d'ubicació i muntatge (enguany en el carrer Ausiàs March) Augmentarà substancialment el nombre d'expositors i la seua programació particular, enguany satisfeta de presentacions, xarrades i actuacions.

La Fira del Turisme aconsegueix mantenir un nombre similar d'expositors respecte de l'any passat, malgrat la que els està caent a les Administracions municipals (són els Ajuntaments els principals participants en aquesta fira).

Bé i nosaltres també ens deixarem caure per la monta i doma, el tir i arrossegament, el concert de la Unió, el Palau a Escena… i el dia 1 no perdonarem l'esmorzar de fira amb el joc de la sortija en el pla de la Font. Tu teu vas a perdre??

I ja per a acabar, i arredonir els dies de fira: La carpa FiraFESTA! Enguany a més de la TITANIC i la marató de grups socarrats, la novetat serà l'actuació el Dilluns a les 20:00 del tio més irreverent, groser, poca vergonya, guarro, canalla, alborotador, gamberro,… i per tot açò genial: Xavi Castillo (Ja estem tardant nosaltres a baixar a la C.Joventut a per les anticipades!)

Video: Xavi Castillo, parodia mercat medieval de Cocentaina 

 

Que tingueu tots una bona FIRA DE TOTS SANTS 2011,

…i no oblideu firar-se!  

2 comentaris:

Just I. Sellés ha dit...

Encara que amb la butxaca mig buida i el paraigües a la mà: ens vegem a Cocentaina
MOLT BONES FESTES A TOTS!!!

elSocarraet ha dit...

Enguany en la Fira farà sol de pluja...jej!
I si fa falta, amb catuixques i xubasquer Justo! En la fira ens veiem...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...