dimecres, 27 de juny del 2012

Per fi arriba la PUBLICACIÓ !!!

Enguany, amb més ganes que mai, arriba la PUBLICACIÓ de les Festes! Ganes que estem posant tots per l'expectació que està alçant la nova filà, Cavallers de Lluria, que el pròxim Dissabte 30 de Juny presentarà, en l´acte de la Publicació de les festes 2012, el seu trage oficial, indumentària que encara hui és tota una incògnita guardada amb cura pels membres d'aquesta recent creada filà.

DIANA2~1
I a la il·lusió per veure nàixer al carrer a aquesta nova filà, s'afegirà també l'espectacle de les navalles, ja que enguany el capità cristià corre a càrrec de la filà Contrabandistes i per tant seran ells els encarregats de formar el bàndol de la creu.

I per si açò no fóra prou, s'espera una altra sorpresa més al bàndol cristià: Una estrena musical de la que també guardarem secret per a assegurar un ple fins a la bandera el dia 30 de Juny a 18:00h, en la Plaça De la Vila.

I perquè els moros no se'ns enfaden ací deixem una espectacular fotografia que hem trobat a la xarxa:

publicacio1997 bbbb Esquadra del bàndol moro encarant el c/Major a la plaça de la vila, Publicació any 1997.

 

P.D.: Per als que no puguen estar el Dissabte en la plaça, com la socarraeta que comentà l'escrit de l'any passat des de l'Argentina, intentarem baixar amb càmera: A veure si agafem bon lloc i fem quatre fotos per als “socarrats pel món”!

 

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...