dissabte, 30 de juny del 2012

Tren Alcoi-Xàtiva

Senyores i senyors, ja han tirat el “GLOBO SONDA”: Ministerio de Fomento estudia suprimir o sustituir por transporte en autobús líneas como la Xàtiva-Alcoi.

Ara esperaran la reacció del poble i en conseqüència actuaran, és a dir, que tot va a dependre de la quantitat de “per sac” que donem. Si les comarques afectades saben manifestar el seu desacord els polítics oblidaran la proposta i fins i tot negaran haver-la formulat mai, i si no, en menys d'un any tindrem una altra via-verda.

   Tren 592.2, fent parada al baixador de Cocentaina 2012. Foto: rfaPV (R. Pascual)

És el “a,b,c” que ja ens coneixem, i anem per la “b”. La “a” ha sigut donar un servei deplorable en les últimes dècades que ha tingut com a conseqüència la disminució del nombre de viatgers, coartada perfecta per a deixar caure la línea. La “b” aquest globus sonda del passat Dimecres 27 de Juny.

I si finalment arriba la “c”, donarà igual de qui fóra competència que la línia es mantinguera en aquest moment, perquè el tancament se l'han estat treballant a pols durant tots aquests anys la gent a la que paguem perquè defensen els nostres interessos, en ignorar que un servei així no és útil per a ningú i que havia d'actualitzar-se a les necessitats del segle XXI. Això sí, el servei l´haurem perdut nosaltres.


Ací vos deixe unes imatges dels trens 592.2 que realitzen el servei Alcoi – Xàtiva/València, passant entre els paisatges del nostre poble:

Tren 592.2, servici Xàtiva-Alcoi, després de passar el pont del barranc de l´Alberri. Cocentaina 01-05-2012. Foto: rfaPV (R. Pascual)

Tren 592.2, servici Xàtiva-Alcoi, eixint del túnel de Santa Barbera. Cocentaina 29-04-2012. Foto: rfaPV (R. Pascual)

Tren Alcoi-Xàtiva, passant pel barranc de l´Alberri. Cocentaina 01-08-2012. Foto: rfaPV (R. Pascual)

Tren 592.2, servici Xàtiva-Alcoi, passant per baix del pont del mas de Moltó. Cocentaina 03-06-2012. Foto: rfaPV (R. Pascual)

 

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...